Zaposlili nove clanove tima ALPHA CAPITALIS 2019 10 15 - ALPHA CAPITALIS tim ima nove članove: Menadžeri za reviziju

ALPHA CAPITALIS tim ima nove članove: Menadžeri za reviziju

ALPHA CAPITALIS tim pojačao je svoje snage novim menadžerima za reviziju: Anita Kutleša Osmanović, mag.oec. i Antonija Kolarić, dipl.oec.

Anita je diplomirala na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, smjer računovodstvo i revizija. Certifikat za ovlaštenog revizora stekla je 2017. godine.

Posjeduje višegodišnje iskustvo na području revizije (revizija financijskih izvještaja, revizija povećanja kapitala, revizija istiskivanja manjinskih dioničara, revizija projekata financiranih iz EU fondova i nacionalnih zaklada, revizija financijskih izvještaja neprofitnih organizacija, revizijski uvid financijskih izvještaja neprofitnih organizacija).

Antonija se revizijom se počela baviti 2008. godine. Bogato iskustvo u reviziji je stekla obavljajući čitav niz revizijskih projekata društava od javnog interesa, srednjih i malih poduzeća iz različitih sektora, revizija EU projekata, revizija konsolidiranih izvještaja te posebnih revizija za potrebe vlasnika.Kao voditelj u reviziji Antonija uz poslove revizije radila i na različitim dodatnim uslugama iz područja revizije, dubinskih snimanja društava, te je provodila različite analize i kontroling izvještaje za potrebe klijenata iz različitih industrija.Također je zadužena za provedbu revizija financiranih iz EU projekata. Posjeduje certifikat eksternog ovlaštenog revizora.

Antonija i Anita će svojim znanjem i motivacijom pridonijeti mnogobrojnim projektima.

Želimo im  dobrodošlicu u naš tim i nadamo se da će uživati na svom novom radnom mjestu.