alpha cap blog cover - Predavanje na temu pribavljanja kapitala iz EU fondova, kao i ostalih izvora financiranja.

Predavanje na temu pribavljanja kapitala iz EU fondova, kao i ostalih izvora financiranja.

Ovim putem koristimo priliku da Vas pozovemo na besplatno predavanje 09.07.2018. godine, s početkom u 09:00h, koje će se održati u Novoj Gradišci u prostorijama Gradske vijećnice Grada Nova Gradiška, na temu pribavljanja kapitala iz EU fondova, kao i ostalih izvora financiranja.

Na predavanju ćete od stručnih konzultanata i savjetnika društva ALPHA CAPITALIS, saznati sve što Vas zanima o samom procesu pribavljanja kapitala putem EU fondova, ali se upoznati i sa ostalim izvorima financiranja putem kojih Vaše društvo može osigurati sredstva potrebita za poslovni rast.

Teme koje će predavanje obraditi su sljedeće:
1. Izvori financiranja
2. Proces pribavljanja kapitala
3. Apliciranje na bespovratna sredstva iz EU fondova

Ukoliko planirate rast kroz kapitalne investicije i potrebna su Vam sredstva za razvoj poslovanja, utoliko iskoristite predavanje na temu pribavljanja kapitala iz EU fondova i ostalih izvora financiranja, te se upoznajte sa cjelokupnim procesom pribavljanja kapitala.

Ako ste zainteresirani za dolazak na besplatno predavanje, javite nam se povratno na info@alphacapitals.com kako bi Vam poslali prijavnicu kojom ćete osigurati svoje mjesto.