Računovodstvo

Imate poteškoća prilikom izrade završnog računa? Isplata i obračun plaća stvaraju Vam administrativne probleme? Sumnjate u ispravnost financijskih izvještaja ili pak smatrate da ste bili podložni nekom obliku računovodstvene prijevare? Potrebna Vam je kvalitetna priprema i kontrola financijskih izvještaja? Tim ALPHA CAPITALIS ima rješenje za Vaše probleme.

Prepustite računovodstvo nama kako biste se Vi mogli fokusirati na ono najbitnije.

Naši stručnjaci s dugogodišnjim iskustvom Vam mogu pomoći u ovim uslugama kako biste se Vi mogli fokusirati na ono najbitnije, a to je kvalitetno i predano vođenje poslovanja s ciljem ostvarenja dobiti i stvaranja ekonomski novododane vrijednosti

Mi u potpunosti razumijemo Vašu brigu o netočnosti financijskih izvještaja. Osim što taj problem zadaje uznemirenost među ljudima te manjak povjerenja, financijska šteta koju može prouzročiti je i više nego očita. Naši računovodstveni stručnjaci s dugogodišnjom ekspertizom u tom području će rado preuzeti izradu Vaših financijskih izvještaja, te Vam omogućiti fokus na primarne aktivnosti poslovanja.

Sve naše usluge računovodstva provodimo u skladu s računovodstvenim politikama društva, hrvatskim i međunarodnim računovodstvenim standardima (HSFI i MSFI), te poreznim i drugim zakonima.

Naše računovodstvene usluge

Zašto mi?

  • mi smo Vaš financijski direktor kojeg si možete priuštiti
  • sve usluge na jednom mjestu; računovodstvo, kontroling, porezno savjetovanje, financijsko savjetovanje, revizija, vještačenje i forenzičko računovodstvo
  • stručni certifikati osoblja; ovlašteni računovođe, revizori, interni revizori, procjenitelji i investicijski savjetnici
  • dugogodišnja ekspertiza pružanja velikog broja računovodstvenih usluga
  • objektivnost kod pružanja usluga

Dopustite nam da stvorimo dodanu vrijednost Vašoj organizaciji kroz uštedu vremena i novca. Prepustite računovodstvo i financije nama a Vi se brinite za povećanje ekonomske vrijednosti Vaše organizacije.

Vaš kompas kroz svijet financija, tim ALPHA CAPITALIS.

Računovodstvo

Sekcija računovodstvo pomaže u razumijevanju osnovnih računovodstvenih načela, transakcija i operacija. Svaki odjeljak ima  primjere stvarnih poslovnih transakcija, pa čak i uzorke i financijske izvještaje koji vam pomažu razumjeti pojmove.